WERKWIJZE

Kennismaking met De Uitlaat Service voor Honden

De Uitlaat Service voor Honden komt bij u thuis om met u en uw hond eerst kennis te maken alvorens op avontuur te gaan. We horen dan graag alle aardig- en eigenaardigheden van uw hond. We “snuffelen” aan elkaar. We bespreken de voorwaarden en als we het eens zijn en we klikken, dan prikken we een datum voor een eerste wandeling. U geeft ons uw huissleutel en wij halen uw hond op de afspraakdatum op. Uw hond krijgt van ons een penning met ons telefoonnummer om. De eerste penning is gratis. Bij verlies betaalt u 10,- euro.

Ophalen hond

De Uitlaatservice voor Honden haalt uw hond op met een bus die volledig is ingericht voor het veilig en hygiënisch vervoeren van honden. Dat betekent onder andere een elektrisch ventilatiesysteem in het dak van de hondenruimte en een airco in de bestuurderscabine die - door het weghalen van het tussenschot – ook de hondenruimte voorziet van verkoeling. In frisse en apart afgesloten benches wordt uw hond koel, schoon en veilig vervoerd. Bij ons zit u goed wat betreft dierenwelzijn, algemene veiligheid en vakkennis. In april 2017 is er een gloednieuwe antraciet grijze bus aangeschaft die elke 3 jaar wederom door een gloednieuwe vervangen wordt.

Uw hond wordt aangelijnd naar de bus gebracht. Als alle honden opgehaald zijn rijden we naar een gebied waar de honden lekker los en vrij kunnen lopen. Het halen en brengen van alle honden neemt naast de wandeling ook enige tijd in beslag. Wij proberen dit tot een minimum te beperken.

De wandeling

De Uitlaat Service voor Honden wandelt in een volledig omheind gebied dat lekker groot is met bosschages, open veld en schaduwrijke plekken en waar de honden dus zeer veilig los rond kunnen rennen, spelen en niet onbelangrijk, snuffelen. Er is zelfs continu vers leidingwater dat in een bak stroomt. Ze luisteren naar en volgen de uitlater, want die is de roedel(bege)leider. Honden blijven van nature graag bij de roedel. Een hond die in zijn eentje wordt uitgelaten kan meer de neiging hebben tot het verkennen van zijn omgeving en van de baas weg te rennen dan als hij bij zijn vriendjes is. En zeg nou zelf: het is toch leuker om met je vrienden op pad te gaan dan alleen!

2 tijdstippen per dag

Honden Uitlaatservice 't Gooi Blaricum | Honden Uitlaatservice 't Gooi Blaricum honden uitlaten

U kunt kiezen uit 2 uitlaatgroepen per dag:
Groep 1 wandelt in de ochtend
Groep 2 wandelt in de middag

Thuisbrengen

De Uitlaat Service voor Honden brengt uw hond na de wandeling – waarschijnlijk – moe en voldaan terug.
Als u een handdoek klaarlegt, proberen wij uw schat zo droog mogelijk af te leveren. U zult begrijpen dat dat niet in alle gevallen en bij alle honden mogelijk is.

Naar boven